10-04-17

Gekke dag

De laatste vrijdag merkten we dat onze klas gesloten was. Daar iedereen er toch een beetje gek bijliep, zijn we met alle kleuters naar buiten gegaan en hebben we ons even wat opgewarmd.

Juf Charlotte kwam naar beneden en had een paashaasje mee. Deze had zich bezeerd aan zijn pootje bij het rapen van de eitjes om te versieren. Hij vroeg de kleuters of zij misschien konden helpen om de speelplaats voor de vakantie netjes te maken. Ze beloofden dit na de speeltijd te doen.

Maar hij had nog iets bij. 4 sleutels aan een gekleurd lintje. Juf Lindsey wou meteen gaan proberen. Met hangende pootjes kwam ze terug want de sleutel paste niet. Misschien wel op onze deur. Ook daar lukte het niet. Toen juf Toos probeerde lukte het wel. Alle andere klassen kregen nu een nieuwe sleutel. wanneer deze niet paste, werden ze onderling gewisseld tot iedereen binnen kon.

Maar wat was dat! In de klas stond een grote mand en er lagen overal eitjes van chocolade. De kinderen gingen op zoek en brachten de eitjes naar de mand. Leuk om te zien hoe een kleuter die geen eitje kon vinden er een van een andere kleuter kreeg om in de mand te leggen.

Juf was heel blij met al die eitjes. Ze bedankte de kleuters en zei dat ze er lekker van zou smullen. De kleuters gingen niet akkoord. De eitjes waren voor de kindjes. We moesten delen. En dat deden we dan ook op het einde van de dag.

SAM_7558.JPGSAM_7559.JPGSAM_7564.JPGSAM_7556.JPGSAM_7565.JPGSAM_7569.JPGSAM_7570.JPGSAM_7571.JPG

 

11:52 Gepost door greta vandierendonck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.